KAKVO POJAČANJE ZA EURO: Nogometna ikona se u 39. godini vraća u reprezentaciju!

FOTO:

Prava senzacija je na vidiku prema talijanskim i švedskim nogometnim medijima. 39-godišnji napadač Milana, Zlatan Ibrahimović, mogao bi se uskoro vratiti pod reprezentativni stijeg! Švedski izbornik Janne Andersson potvrdio je da je obavio razgovor s ponajboljim napadačem u povijesti.

“Nakon što je Ibrahimović najavio mogućnost da bi želio ponovno igrati za reprezentaciju odlučio sam da se prvom prilikom sastanem s njime i razgovaramo o tome. U četvrtak sam bio u Milanu i mogu reći da je sastanak protekao vrlo pozitivno.” – izjavio je Andersson za švedske novine Svenskfotboll te dodao kako će nastaviti razgovarati o Ibrahimovićevom velikom “comebacku”.

Veliki Ibra se od reprezentacije oprostio 2016. godine za koju je zabio 62 gola u 116 nastupa, najbolji je strijelac Švedske svih vremena. Godinama se preko medija prepucavao s članovima tamošnjeg stručnog stožera ali izgleda da su ratne sjekire zakopane.

Švedsku na proljeće očekuju kvalifikacije za Svjetsko prvenstvo u Kataru dok će u lipnju nastupati na odgođenom Euru. Povratak ključnog igrača Milana bi bio veliko pojačanje za švedsku nacionalnu selekciju.

Prvi je strijelac talijanske Serie A, zabio je deset pogodaka u osam ligaških kola.

Komentari

komentara

« Povratak