KAMERE SNIMILE POTEZ IZ TUNELA: Navijači Atletica bijesni na svoju zvijezdu!

FOTO:

Real Madrid sinoć je slavio u velikom gradskom derbiju protiv Atletica s 2:1 te tako ostao jedini klub u Europi koji u domaćem prvenstvu još nema poraza ove sezone.

Okrenuo leđa kapetanu?

Real Madrid sinoć je u gradskom derbiju slavio na Metropolitanu protiv Atletica, s 1:2. Kraljevi su već u prvom poluvremenu imali vodstvo od 2:0, a Atletico je na samom kraju utakmice došao do smanjenja na 1:2.

Jedan od detalja koji je privukao pažnju javnosti je ples Viniciusa Juniora. Iako nije zabio, zaplesao je sambu s  Rodrygom koji je zabio prvi pogodak. Bio je to odgovor Brazilaca na rasistički komentar predsjednika Udruge španskih agenata Pedra Castra, koji je Viniciusa prije nekoliko dana usporedio s majmunom, jer pleše nakon svakog gola.

Ovakav način proslave pogodaka kritizirao je i kapetan Atletico Madrida, Koke. Ipak, čini se da u svojoj momčadi Koke nema podrušku svih suigrača. Na društvenim se mrežama sinoć pojavila snimka iz tunela uoči utakmice Reala i Atletica. Na njoj se vidi kako Atleticov Brazilac, Matheus Cunha pozdravlja sunarodnjake iz Real Madrida. U trenutku kad je vidio da Vinicius ide prema njemu Cunha je zaplesao, jasno davši doznanja kako ga podržava.

Na žalost, većini Atleticovih navijača se ovaj potez nije svidio. Prema komentarima na društvenim mrežama, oni smatraju kako je Cunha na ovaj način ponizio svog kapetana Kokea.

Komentari

komentara

« Povratak