KAMERE SVE SNIMILE: Slavni nogometaš pijan varao suprugu…

FOTO:

Incident se dogodio nakon nedjeljne utakmice između Manchester Cityja i Newcastlea (2:0) u kojoj je Walker igrao 90 minuta. U videu koji je objavio The Sun vidi se da Walker hvata jednu djevojku za grudi, a zatim je ljubi.

Kyle Walker, nogometaš Manchester Cityja i engleski reprezentativac, u središtu je novog skandala. Snimljen je kako u jednom kafiću pije, pokazuje intimne dijelove tijela te ljubi ženu koja mu nije supruga.

Incident se dogodio nakon nedjeljne utakmice između Manchester Cityja Newcastlea (2:0) u kojoj je Walker igrao 90 minuta. U videu koji je objavio The Sun vidi se da Walker hvata jednu djevojku za grudi, a zatim je ljubi. Video pogledajte OVDJE.

Na snimcima se može vidjeti kako Walker skida svoju trenirku te pokazuje spolni organ, dok mu se jedna djevojka počela smijati. Pokazivanje spolnog organa u Velikoj Britaniji strogo se kažnjava prema Zakonu o seksualnim prijestupima iz 2003., a prijestupnici mogu dobiti zatvorsku ili novčanu kaznu.

Walker je u kafić stigao jedva hodajući, a otišao je 90 minuta kasnije nakon što je popio nekoliko piva i kratkih pića. Pozvali su ga natrag u bar da podmiri račun od 250 funti, ali mu je prijatelj morao pomoći budući da nije mogao izvaditi kartice iz novčanika.

Walkera je supruga Annie bila ostavila 2019. godine nakon što ju je varao, ali su se kasnije pomirili. Na vrhuncu pandemije koronavirusa napravio je skandal kada je pozvao dvije eskort dame u svoju kuću.

SVAKA ČAST MAJSTORE: SUDAC DOSUDIO PENAL ZA DINAMO, A ONDA JE ZVIJEZDA DINAMA REKLA DA NIJE JEDANAESTERAC

večernji.hr

Komentari

komentara

« Povratak