Kanadski vratar Borjan otkrio o čemu je razgovarao s Perišićem nakon utakmice!

FOTO:

Hrvatska je danas upisala prvu pobjedu na Svjetskom prvenstvu u Kataru. Rezultatom 4:1 Vatreni su slavili protiv Kanade.

Borjan u fokusu hrvatske javnosti

Uoči utakmice Hrvatske i Kanade dosta se pisalo o Milanu Borjanu, kanadskom golmanu srpskog porijekla. On je godinama kapetan Crvene zvezde, a poznat je pos vojim izjavama kako je rođen u srpskom Kninu. Javnost je svojevremeno neugodno iznenadio fotografijom u majici sa znakovljem Republike Srpske Krajine.

Hrvatski navijači su ga tijekom večerašnje utakmice izazivali različitim transparentima, a on im je odgovorio podizanjem tri prsta. Međutim, što se odnosa s hrvatskim reprezentativcima tiče, Borjan ima samo riječi pohvale.

„Sve pohvale igračima Hrvatske, ponašali su se gospodski. Pričao sam s Perišićem o utakmici s Belgijom, kako smo ih mi trebali pobijediti. Rekao mi je: ‘Aj probajte dobiti Maroko da prođemo dalje.’ Imamo još jednu utakmicu, želimo tu prvu pobjedu na SP-u. Dali smo konačno prvi gol, sada čekamo i prvu pobjedu. Nažalost, ni s njom nećemo proći dalje. Hrvatskoj reprezentaciji bih želio sve najbolje, odigrali su odličnu utakmicu.”

Komentari

komentara

« Povratak