KAOS NA RUJEVICI: Rijeku očekuje velika kazna zbog brojnih organizacijskih propusta?!

FOTO:

Bio je to jedan od najluđih Jadranskih derbija ikada, na stadionu Rujevica se događalo zaista svašta, atmosfera je bila elektrizirana i na trenutke kaotična. U prvi plan je izbio Antonio Vuković, Hajdukov šef osiguranja koji je branio člana stručnog stožera.

Vuković je šakom udario huligana koji je napao s leđa Hajdukovog fizioterapeuta nakon završetka utakmice i slavlja gostiju. Glasnogovornik kluba Božo Pavković oglasio se o cijelom događaju za Slobodnu Dalmaciju.

“Antonio Vuković je profesionalac koji je obavljao svoj posao, štitio igrače i stručni stožer kluba. S obzirom da je zaštitarska služba angažirana od strane domaćina u dva navrata nije obavila svoj posao, kao što se može vidjeti na snimci, naš povjerenik je reagirao u samoobrani nakon što ga je navijač napao. Bacali su predmete prema našim predstavnicima u loži i zalijevali ih pićem. To nisu naveli u službenom zapisniku.” –izjavio je Pavković.

Očekuje se odluka disciplinskog suca Alana Klakočera, kazna će biti odrezana na obje strane, pogotovo se to odnosi na domaćina Rijeku jer je bilo brojnih propusta u organizaciji događaja.

SKANDAL U KVALIFIKACIJAMA: FIFA ĆE MOŽDA PONIŠTITI OVU UTAKMICU!?

Komentari

komentara

« Povratak