KAOS SE NASTAVLJA U TURSKOJ: Fenerbahče na Galatasaray šalje juniore!?

FOTO:

Turski nogomet zaista mora napraviti dobar remont u svom dvorištu jer praktički svaki tjedan imamo po jedan skandal.

Iako se već danima priča o skandalu nakon utakmice Trabzonspor – Fenerbahče, ovog puta u fokusu je utakmica turskog Superkupa koja je na rasporedu u nedjelju. Točnije, Fenerbahče nastavlja s protestima protiv turskog saveza.

Naime, turski mediji pišu kako će Fenerbahče na teren poslati juniorsku momčad! Podsjetimo, Fenerbahče je početkom tjedna raspravljao o mogućem istupanju iz lige pa je na kraju odlučio protiv toga, a povod tome bio je napad na njegove igrače na gostovanju kod Trabzonspora.

Što se tiče Superkupa, Fenerbahče je zamolio da se utakmica odgodi za drugi termin te da se delegiraju strani suci, ali iz turskog saveza nije stigao odgovor. “Poslat ćemo juniorski tim. Poslali smo dopis Nogometnom savezu Turske u kojem smo tražili da se utakmica odgodi ili da se odrede strani suci, ali kako nismo dobili odgovor, igrat ćemo s juniorima. Osim toga, odlučili smo da u iduće dvije sezone ne sudjelujemo u kupu Turske”, rekao je dopredsjednik kluba Erol Bilecik.

Prema neslužbenim informacijama koje iznosi turski Fanatik, Fenerbahče tu utakmicu planira prekinuti na dozvoljen način. Naime, u zapisnik utakmice prijavit će samo devet juniora, a onda će trojica napustiti teren zbog “ozljeda” pa sudac neće imati drugu opciju nego prekinuti susret zbog nedovoljnog broja igrača u sastavu Fenera, a Galatasarayu će biti dodijeljena pobjeda 3:0 (ili veća, ako Galatasaray bude vodio više od 3:0 u trenutku prekida).

Još se ne može sa sigurnošću reći da će tako i biti, ali očito je da Fenerbahče ne planira poslati seniore na finale Superkupa….

Komentari

komentara

« Povratak