KAOS U BELGIJSKOM TABORU: Izbornik optužio igrače za neuspjeh, De Bruyne izazvao bijes javnosti!

FOTO:

Belgija je danas neočekivano izgubila od Maroka, rezultatom 2:0. U belgijskom taboru pljušte međusobne optužbe…

Izbornik napao igrače

Reprezentacija Belgije u Kataru nimalo ne sliči na onu reprezentaciju od prije četiri godine kad je u Rusiji zauzela treće mjesto. Protiv Kanade su jedva došli do pobjede, no danas slabašna igra nije bila dovoljna protiv motiviranih Marokanaca.

Izbornik Belgije Roberto Martinez svu je krivicu nakon poraza od Maroka svalio na svoje igrače.

„Težak je to poraz, na Svjetskom prvenstvu koje želite osvojiti. Nismo stvarali previše šansi, a nakon što smo primili gol izgubili smo kontrolu. Mislim da smo ušli prenapeto u meč. Obično igramo vrlo intenzivno u napadu, ali sada se čini da smo izgubili lakoću igranja, možda zbog pritiska na ramenima. Morat ćemo pobijediti u posljednjoj utakmici, iako smo željeli pobijediti u prve dvije utakmice.“, kazao je Martinez pa nastavio:

„To je više pitanje stanja duha, a ne nedostatka kvalitete na tehničkom nivou. Sada je to odgovornost igrača: dosta su radili s loptom, a danas nisam vidio njihovu lakoću u igri. Moramo pronaći svoj identitet.“

Belgijska je javnost bijesna i na svog najboljegi igrača, Kevina de Bruynea. Naime, na novinarsko pitanje je li Belgija sposobna osvojiti titulu prvaka svijeta, on je potpuno iskreno rekao da misli da nije i da su prestari za to.

De Bruyne je rekao i kako je frustriran igrom Belgije, ali svjestan da reprezentacija ne može igrati kao Manchester City i da se mora prilagoditi suigračima.

Komentari

komentara

« Povratak