KAOS U BEOGRADU: Delije teško ozlijedile Zvezdinog trenera!

FOTO:

Crvena zvezda je sinoć poražena na domaćem terenu od Midtjyllanda, 0:1, u četvrtom kolu Europa lige. Navijači Crvene zvezde smatraju kako je glavni krivac sudac utakmice Tamas Bognar.

Kaos u Beogradu

Crvena zvezda je neočekivano poražena od Midtjyllanda, u četvrtom kolu Europa lige. Mađarski sudac Tamas Bognar je tijekom utakmice isključio dva igrača domaćeg satsava, zbog čega su ga Delije smatrale krivcem za poraz.

Kada je spomenuti sudac, sa svojim pomoćnicima išao s terena prema svlačionici, ulazeći kroz tunel ispod sjeverne, navijačke tribine Marakane, huligani su njega, ali i sve koji su se zatekli oko njega zasuli hrpom različitih predmeta.

Na žalost, ovakav kaos nije prošao bez posljedica. Umjesto suca, netko od Delija je u glavu pogodio Zvezdinog kondicijskog trenera Federica Pannoncinija. On se srušio ne teren, nakon čega je hitno prevezen u bolnicu. Dijagnosticirano mu je napuknuće lubanje.

Zbog ovog incidenta Zvezdin trener Dejan Stanković nije došao na konferenciju za medije nakon utakmice. Srpski mediji javljaju kako je večer proveo u bolnici, uz svog pomoćnika.

Komentari

komentara

« Povratak