KAOS U MARSEILLEU: Pogledajte što su igrači Marseillea napravili Tudoru!

FOTO:

Hrvatski trener Igor Tudor ne može se pohvaliti kako je dobro započeo avanturu u velikom Olympique Marseilleu.

Bez obzira što se radi o pripremama, Marseille je u pet utakmica ostvario samo jednu pobjedu, čak tri poraza i jedan remi. Ono što brine navijače, a i same igrače, je podatak da je pobjeda došla samo protiv francuskog niželigaša Marignanea. A porazi su bili od Norwicha 0:3, Middlesbrougha 0:2 i Milana 0:2. Remi 1:1 odrađen je protiv Real Betisa.

A francuski mediji nakon jučerašnjeg poraza protiv Milana pišu kako je u klubu nastao pravi kaos. Točnije, La Provence piše kako je nastala prava pobuna u Marseilleu te kako igračima smeta način rada hrvatskog trenera. Izvor tvrdi kako je Tudor ugodan i ljubazan izvan terena, ali da se promijeni čim zakorači na travnjak te da se igračima ne sviđa što često na treninzima viče na njih.

“Gerson, Cengiz Under su već platili cijenu sukoba s Tudorom, ljutit je i Jordan Amavi, a zbog takvog Tudorovog ponašanja je nakon samo tjedan dana otišao pomoćni trener Mauro Camoranesi”, pišu Francuzi. Isti izvor navodi da je kapetan Dimitri Payet zatražio razgovor s predsjednikom kluba Pablom Longoriom kako bi pronašli rješenje za sukob između Tudora i igrača i pokušali smiriti situaciju prije početka sezone.

“Trener mora pokazati više pedagoških metoda”, smatraju igrači. Marseille je s Tudorom slavio samo u jednoj od pet prijateljskih utakmica, a nakon posljednjeg poraza od Milana igrači su izviždani. Payet i društvo u nedjelju dočekuje Reims u prvom kolu francuskog prvenstva.

Komentari

komentara

« Povratak