KAOS U MLADOJ VRSTI: Izbornik Bišćan u velikim problemima, minimalno sedam igrača neće igrati u zadnjem kolu kvalifikacija!

FOTO:

Mlada selekcija Vatrenih se našla u neočekivanim problemima uoči zadnjeg kola kvalifkacija za Europsko prvenstvo. Novi list javlja da je najmanje sedam igrača zaraženo koronavirusom te sigurno neće moći nastupiti protiv Litve u Puli. Izbornik neće moći računati ni na Sosu jer ima crveni karton iz zadnje utakmice.

U-21 momčad sutra igra posljednji dvoboj od 17 sati na Aldo Drosini, mora pobijediti Litvu sa što većom gol razlikom i čekati kiks Škotske u Grčkoj. Isto tako, nakon remija u Edinburghu ne ovise sami o sebi pa bi se raspleti ostalih skupina također morali poklopiti kako bi bili među pet najboljih drugoplasiranih reprezentacija.

VELIKI TRANSFER: DANI OLMO POTPISUJE ZA EUROPSKOG VELIKANA!?

Informacija još nije službena ali se očekuje da će biti potvrđena tijekom dana, Bišćan je već aktivirao tri pretpoziva kako bi složio momčad, ostaje za vidjeti hoće li pozvati i ostale igrače koji su na toj listi. Radi se o Žaperu, Hujberu, Dolčeku i Štefulju.

Podsjetimo, mladi Kockasti su imali vodstvo u Škotskoj 2:0, ali završilo je 2:2.

Komentari

komentara

« Povratak