KAOS U OSIJEKU: Stjepan Tomas dobio otkaz! Evo tko dolazi na klupu…

FOTO:

Hrvatski prvoligaš Osijek imao je velike planove za ovu sezonu nakon što su se i službeno preselili na novi stadion koji je danas daleko najmoderniji i najljepši stadion u Lijepoj našoj. Međutim, rezultati su ipak razočaravajući.

Osijek je dobro započeo sezonu te također ostavio solidan dojam u Europi gdje su upisali tri pobjede u kvalifikacijama. Prvo su eliminirali mađarski ZTE, ali turski Adana Demirspor bio je prejak.

Nakon ispadanja od Turaka stigla je pobjeda protiv Gorice da bi onda krenula nevjerojatna kriza. Osijek je do danas u pet utakmica upisao tri poraza i dva remija. Kako doznaje Germanijak.hr to je bilo dovoljno da se baš danas uruči otkaz Stjepanu Tomasu koji je na klupi bio od travnja ove godine.

Paralelno s definiranjem detalja odlaska Tomasa, u Osijeku se traži i novo lice na klupi. Kao glavni favorit spominje se Goran Tomić. Kuloari guraju još imena Krznara koji je danas poslijepodne dobio otkaz u Mariboru, a nemali broj navijača rado bi vidjelo Zorana Zekića na klupi.

Doduše, velik dio njih bi rado vidio da s Tomasom odlaze još neki podjedinici koji su kreirali klupsku politiku kluba, ali barem za sada ništa o tome…

Komentari

komentara

« Povratak