KAPA DO PODA, MAJSTORE: Prvi vratar Hajduka otkrio detalje ozljede!

FOTO:

Hajduk Split poražen je još jednom u nepunih tjedan dana od najvećeg rivala Dinama. Opet su gosti iz Zagreba bili bolji s minimalnih 0:1. Zanimljivo, susrete su odlučili napadači. Prvu utakmicu odlučio je Bruno Petković, a drugu Sandro Kulenović.

Iako mnogi to neće prihvatiti kao alibi, ipak treba priznati kako su Hajduk ove sezone načele ozljede bitnih igrača. Redom su izvan stroja ostajali Melnjak, Žaper, pa i najbolji igrač Marko Livaja koji je igrao pod injekcijama. Ozlijedio se i prvi vratar Ivan Lučić koji je u klub došao od statusa rezerve do ključnog igrača prve momčadi.

A upravo je Lučić morao ući u igru tijekom prvog poluvremena kada se ozlijedio Lovre Kalinić. Nakon utakmice Lučić je otkrio detalje svoje ozljede, a ispostavilo se da je ona vrlo teška jer se radi o puknutom meniskusu:

“Da sam vjerovao da ću igrati danas, nisam, imao sam neke svoje probleme. Mislim da su u ovoj utakmici obje momčadi imale svoje šanse. Prošlu utakmicu je Nevistić vadio, ovog puta sam ja, ali, oni su dvaput zabili, a mi nismo. Prije dva tjedna sam išao na magnetsku rezonancu i utvrđeno je da mi je puknuo meniskus, trpio sam to već dugo, ali sada sam samo ja tu od vratara. Ali, kad igraš u ovakvom klubu onda se mora”, rekao je Lučić.

Inače, Lučić je jučer spasio Hajduk s nekoliko odličnih obrana te je prema mnogima bio najbolji kod Bijelih. Sportske su mu čak dale ocjenu 7.5…

Komentari

komentara

« Povratak