KAPETAN SRBIJE NA RUBU SUZA: Evo zašto je po njemu Srbija ispala…

FOTO: EPA/Georgi Licovski

Nogometaši Švicarske svladali su Srbiju sa 3-2 (2-2) i kao drugoplasirana reprezentacija skupine G pridružili su se u osmini finala Svjetskog prvenstva u Katru reprezentaciji Brazila koja je unatoč porazu 0-1 od Kameruna osvojila prvo mjesto.

Da stvar bude gora za Srbiju, Kamerun je iznenadio Brazil u zadnjem kolu i slavio s 1:0 pa je nakon tog rezultata Srbija zakucana za dno skupine s jednim bodom. Susret je odmah po završetku komentirao kapetan Srbije Dušan Tadić koji je bio na rubu suza.

“Svaka utakmica s nama je luda. Oni povedu pa mi preokrenemo na 2:1, pa 2:2, 2:3. Ne smiju se događati neke od ovih stvari, ako želimo igrati na ovoj razini. Mora postojati bolja komunikacija na terenu, moramo se bolje braniti, mislim tu i na vezni red i na napadače. Svi moramo biti jedno. Kad u tri utakmice primiš osam golova, to je previše”, rekao je Tadić pa dodao:

“Mislim da smo dobili najtežu grupu od svih grupa. Sve kvalitetne reprezentacije su tu, i isto u kvalifikacijama smo primili dosta pogodaka, ali smo dosta i dali, zato se ne bih ni složio da nismo sličili na ekipu iz kvalifikacija. Imali smo i tad dobre trenutke i loše trenutke.”

Komentari

komentara

« Povratak