KARIJERA MU JE MOGLA IĆI U SASVIM DRUGOM SMJERU: Modrić je 2008. trebao potpisati za jedan od najbogatijih klubova svijeta!

FOTO:

Luka Modrić je danas jedan od najcjenjenijih nogometaša svijeta. Proglašen je najboljim igračem ovogodišnjeg Svjetskog prvenstva, a prekinuo je i vladavinu Messija i Ronalda na krovu Europe.

Sve je već bilo dogovoreno, ali…

Bivši glavni tajnik Manchester Cityja, Bernard Halford otkrio je kako je Luka Modrić prije deset godina bio na korak do transfera u Manchester City.

Halford je tako priznao kako je 2008. City dogovorio sve detalje s Dinamom i mladi je hrvatski veznjak trebao ubrzo potpisati za „građane“. Međutim, u samo nekoliko dana sve je propalo. Sva imovina tadašnjeg prvog čovjeka kluba, Tajlanđanina Thaksina Shinawatru, je blokirana. I poslovanje Citya je zbog toga narušeno i ispostavilo se kako klub ipak nema 12 milijuna eura koje je nudio za Modrića.

Također, otkriveno je i kako je u svemu veliku ulogu imao Vedran Ćorluka, koji je samo godinu prije toga stigao u City. Vedran je navodno nahvalio Modrića i preporučio upravi da ga otkupi od Dinama.  inače Modrićev vjenčani kum, koji ga je i preporučio novom poslodavcu.

Te jeseni Modrić je na kraju potpisao za Tottenham za oko 21 milijun eura, a ostalo je povijest. Što se tiče City-a, ubrzo ga je preuzela bogata investicijska grupacija iz Abu Dhabija, na čelu s šeikom Mansourom. Danas se smatra jednim od najbogatijih klubova na svijetu.

Nije u šoldima sve: Tužio ih je i ostavio zbog šeikovog novca, a sad tuguje i želi natrag!

Komentari

komentara

« Povratak