Katalonci tvrde: Darijo Srna je na pragu Barcelone!

FOTO: Getty

Približava se zimski prijelazni rok, a vatreno će biti u vezi prelaska Srne u Barcelonu.

Televisio de Catalunya tvrdi kako Barca ima samo dvije mete za ovu zimu: Hectora Bellerina iz Arsenala i Darija Srnu iz Šahtara, no mnogo je realnije da nekadašnji kapetan hrvatske reprezentacije dođe u Kataloniju.

Kontakti između klubova su potvrđeni, a predsjednik Shaktara, Rinat Ahmetov, obećao je Srni da mu neće raditi problema u transferu ako odluči otići.

Sport tvrdi da Barcelona želi potpisati ugovor do kraja sezone, a onda 1+1 godina, ovisno o njegovim (ne)nastupima. Ukoliko ispuni kvotu nastupa i ostvari očekivanja kluba bit će mu produžen ugovor, a ukoliko će više “grijati klupu” Barca ili Srna imaju pravo raskinuti suradnju odnosno ne produljiti ju na iduću sezonu. Krajnja godina do koje katalonski klub nudi ugovor bivšem reprezentativcu je ljeto 2019.

“Srna je iskusni igrač koji će odmah podignuti kvalitetu momčadi. On je rođeni pobjednik i pravi kapetan na travnjaku. Njegova sportska karijera je jednostavno veličanstvena. On je igrač koji će sigurno isporučiti za kratak period u kojem ga Barcelona treba”, za kraj su napisali tamošnji mediji.

Komentari

komentara

« Povratak