KATALONSKI SPORT DONOSI: Xavi u Barceloni želi igrača koji vrijedi 60 milijuna eura!

FOTO:

Xavi i njegova Barcelona bili su itekako aktivni u zimskom prijelaznom roku. Katalonski div doveo je Ferran Torresa, Adama Traoera, Dani Alvesa i Pierre-Emerick Aubameyanga. Posljednja trojka stigla je besplatno.

Mnogi su ostali iznenađeni kako Barca nije u svojim redovima dovela obranu koja je jako loša ove sezone. No, izgleda kako će se na ljeto pojačati na tim pozicijama. Tako katalonski Sport danas piše kako je poznata Xavijeva velika želja. Pick je pao na 23-godišjeg stopera Jules Koundea iz Seville.

“Erling Haland je opsesija uprave, ali trener Xavi smatra da za bolje rezultate mora dovesti vrhunskog stopera. Lud je za Koundeom jer vjeruje da je on tip igrača za budućnost – snažan, tehnički dobar i svestran. Xavi će do kraja inzistirati na njegovom dovođenju”, piše Sport.

Chelsea je bio blizu dovođenja Koundea, ali je Francuz ostao u Sevilli. “U Barceloni znaju da bi Kounde došao na Camp Nou ako klub bude imao dovoljno novca da se upusti u tu operaciju. Xavi uvjerava upravu da je to branič koji može obilježiti sljedeće desetljeće i da ne postoji sličan igrač na tržištu, a Sevilla zna da ga ovog ljeta mora prodati.”

SJAJNO POJAČANJE JE IPAK DOGOVORENO: NOVI NAPADAČ STIŽE U DINAMO!

Komentari

komentara

« Povratak