KATASTROFA NA POMOLU: Čak desetorici Dinamovaca prijeti suspenzija za utakmicu sezone!

FOTO:

Svjedoci smo jednoj od najzanimljivijh sezona od postanka HNL-a. Četiri su kola prije kraja, a i dalje se ne zna tko će biti prvak Hrvatske.

Katastrofa uoči raspleta prvenstva

Vodeće momčadi HNL-a u ovom kolu ne bi trebale imati većih problema jer igraju utakmice u kojima su osjetni favoriti. Hajduk će igrati kod kuće s Dragovoljcem, Osijek dočekuje Istru, a Dinamo gostuje kod Lokomotive. Ipak, ovo kolo moglo bi biti presudno zbog jednog detalja, a pogotovo je ugrožen Dinamo.

Naime, u idućem kolu Dinamo dočekuje Osijek u prvom velikom finalu sezone. Problem za Modre je što postoji čak 14 igrača kojima prijeti suspenzija za tu utakmicu ako u ovom kolu zarade treći žuti karton!

To su Arijan Ademi, Bartol Franjić, Luka Ivanušec, Dominik Livaković, Josip Mišić i Josip Šutalo, ali i Amer Gojak, Deni Jurić, Danijel Štefulj i Luka Menalo.

Osijek je u nešto boljoj poziciji. Ondje se naročito moraju paziti Damjan Bohar, Mario Jurčević, Laszlo Kleinheisler i Darko Nejašmić. Zanimljivo, ni Dinamo ni Osijek nemaju igrača koji će zbog kartona propustiti ovo kolo.

Komentari

komentara

« Povratak