KATASTROFA U NIZOZEMSKOJ: Urušio se krov na stadionu poznatog kluba!

FOTO:

Užasne vijesti dolaze iz Nizozemske, poznate velike nogometne nacije. Naime, 24 sata prenosi kako se dogodila velika tragedija na stadionu AZ Alkmaara!

Samo velikom srećom izbjegnuta je tragedija koja se u subotu dogodila na stadionu AFAS na kojemu svoje domaće utakmice igra AZ Alkmaar.

Naime, iznenada se na tribine urušio dobar dio krova. U tom trenutku nikoga nije bilo u tom dijelu stadiona pa, kada se već morao urušiti, dogodilo se to u “pravo” vrijeme dok se nije igrala nikakva utakmica niti je bilo navijača. Prema nekim informacijama “krivac” je vjetar i njegova jačina od 100 km/h.

AZ ovaj vikend gostuje (kod Walwijka), pa se stadion nije morao “ušminkavati”, čistiti… U tom slučaju ondje su mogli cirkulirati radnici, a, srećom, nije bilo ni turista u obilasku.

Nije ovo prvi put da se u Alkmaaru događaju ozbiljne i opasne situacije na nogometnom zdanju koje prima 17.000 gledatelja. Prije šest godina planuo je požar u jeku utakmice Europske lige s Atromitosom. Utakmica je prekinuta u 57. minuti, gledatelji su evakuirani, a sljedećeg dana dvoboj je dovršen.

Novonastala situacija dovodi u pitanje i Alkmaarovo odigravanje uzvrata trećeg pretkola Europske lige s ukrajinskim Mairupoljem. Teško da se ovakva šteta može popraviti u nekoliko dana i dati sigurnosna garancija, izglednije je da će AZ morati tražiti privremeno utočište.

PROBLEMI ZA LIVERPOOL: EVO ŠTO JE KLOPP REKAO O OZLJEDI ALISSONA!

TRANSFER KARIJERE: Ivan Perišić ima novi klub!

Komentari

komentara

« Povratak