KATASTROFA ZA DALIĆA: Nekoliko sati nakon popisa hrvatski reprezentativac u bolovima napustio teren!

FOTO:

Hrvatski izbornik, Zlatko Dalić, danas oko podne objavio je popis reprezentativaca za listopadski ciklus kvalifikacija u kojem će se Hrvatska sresti protiv Cipra i Slovačke.

No, samo nekoliko sati nakon popisa dolaze jako loše vijesti za našeg izbornika. Naime, u dalekoj Rusiji odigran je susret između Rubin Kazana i Zenita. Za domaćine je samo 27 minuta igrao Filip Uremović. Kapetan kluba iz Kazana je, pak, s maskom na licu igrao tek do 27. minute i onda je zamijenjen nakon što je dobio udarac.

Uremović, igrač s popisa od 24 igrača izbornika Dalića za listopad, igrao je desnog stopera i nije dobro reagirao u 24. minuti kod vodećeg pogotka gostiju koji su režirali asistent Dzjuba, kojeg je izbornik Karpin vratio u reprezentaciju za utakmice u listopadu, i strijelac Claudinho, a ubrzo potom napustio je travnjak.

Čekaju se vijesti o težini Uremovićeve ozljede. Nije izgledalo strašno, no, s druge strane, zbog ozljede leđa je morao iz igre.

Uremović je inače jedan od većih pehista u reprezentaciji. Podsjetimo, prije nekoliko mjeseci u posljednji je trenutak otpao za ovoga ljeta održano Europsko prvenstvo. Tada je na treningu prije zadnjeg kola ruske lige ozlijedio koljeno. Dalić ga je čekao, no šanse da bude na 100 posto bile su vrlo male i na kraju nije otputovao s Vatrenima, prenose SN.

Komentari

komentara

« Povratak