KATASTROFA ZA DINAMO: Ključni igrač propušta Salzburg, a evo tko je upitan!

FOTO:

Hrvatski prvak Dinamo Zagreb sutra igra utakmicu trećeg kola Lige prvaka, a protivnik je austrijski prvak Salzburg. Dvoboj u Austriji najavio je trener Ante Čačić i član Dinama, Robert Ljubičić.

“Salzburg ima veliku energiju i specifičnu igru. U fazi obrane i u fazi napada se pojavljuju kao u jatu blizu lopte, sa sedam-osam igrača. Dinamo ima znanja i iskustva i nadam se da ćemo pronaći način kako se suprotstaviti igri domaćina.”, dao je odmah do znanja trener Čačić. Trener Dinama potom je razočarao navijače Dinama s tužnim otkrićem:

“Mišić i Ristovski su bitni igrači, ali Dinamo u rosteru ima igrače koji su na razini ovakve utakmice. Moramo se pobrinuti da ih dostojno zamijenimo. Kao što sam rekao, odlučio sam da Ristovskog neću riskirati, a za Mišića u posljednja 24 sata još ima nade.” O utakmici je govorio i Ljubičić:

“Nisam se čuo s igračima Salzburga. Preko brata poznajem Seiwalda i Sučića još od ranije, ali o utakmici nismo pričali. Salzburg će sigurno izlaziti u visoki presing i ključno je da iz njega uspijemo izaći. Obrana će biti jako bitna.”

“Vidjeli smo da se Salzburg protiv Chelseaja nije skrivao. Oni inzistiraju na istom sistemu već deset godina. Igrači se mijenjaju, ali taktika ostaje ista. Znamo da će sutra biti i puno naših navijača. U Austriji živi puno ljudi porijeklom iz Hrvatske.
Atmosfera će biti dobra, teren je super kao i stadion. Igrali smo i na većim stadionima poput San Sira i mislim da taj pritisak moramo izdržati. Naša ekipa ima tu kvalitetu.”

Komentari

komentara

« Povratak