KATASTROFA ZA HAJDUK: Ključni igrač u suzama iznesen sa terena!

FOTO: Pixsell

Hajduk Split došao je do nove pobjede u prvenstvu, ovog puta u sklopu 23. kola kao gosti svladali su Rudeš 2:0. Zabijali su Livaja i Dajaku.

Nažalost, utakmicu je obilježila teška ozljeda Mihaela Žapera, veznjaka Bijelih koji se prema svemu sudeći teško ozlijedio u pred kraj susreta u 87. minuti. Trener Hajduka, Mislav Karoglan, bio je vidno utučen pred novinarima:

“Ne bih želio biti prorok, ali prognoze nisu dobre. Na tom se mjestu ozlijedio i Lovre Kalinić. Neću komentirati teren, žao mi je svih igrača koji na tome igraju…”.

Veznjak koji je u Hajduk stigao iz Osijeka na početku sezone u 85. minuti je krenuo na jedan udarac Vukmanovića kojeg je obranio Lučić. U tom pokušaju noga mu se zarotirala i izgleda da su otišli prednji križni ligamenti. Žaper je u suzama na nosilima iznesen s terena, a ako se potvrdi da je u pitanju ta ozljeda, mogao bi propustiti čak nekoliko mjeseci.

Ozljeda prednjih križnih ligamenata je jedna od najtežih u sportu i igrači znaju biti izvan terena od šest do čak devet mjeseci.

Inače, Hajduk se ovom pobjedom vratio na dva boda zaostatka za vodećom Rijekom, koja je ranije danas pregazila Lokomotivu 4:0.

Komentari

komentara

« Povratak