KATASTROFA ZA SRBIJU: Uoči Eura ozlijedio se ključni igrač!

FOTO:

Srbija se plasirala na Europsko prvenstvo nakon čak 24 godine. Tada, na Euru 2000. godine, došli su do četvrtfinala gdje je bolja bila Nizozemska.

Nakon toga čak pet puta nisu mogli pronaći put do Eura. Koliko su bili loši u kvalifikacijama najbolje govori da su čak četiri puta bili trećeplasirani, a jednom i četvrti. Ispred njih znali smo vidjeti reprezentacije poput Walesa, Poljske, Estonije i Albanije. Zamalo su otišli na Euro 2020., ali kobna je bila Škotska u dodatnim kvalifikacijama. Ipak, iz šestog pokušaja napokon su ostvarili plasman na Euro koje će se ove godine igrati u Njemačkoj.

No, susjedi su sada u strahu! Naime, prošlog vikenda u Saudijskoj Arabiji ozlijedio se poznati srpski napadač Aleksandar Mitrović. Vijesti iz te zemlje nisu dobre:

“Ako šteta nije velika, oporavak bi mogao potrajati od jednog do tri tjedna. Međutim, ako se ispostavi da je šteta drugog stupnja i ako postoji djelomično oštećenje, liječenje bi moglo potrajati mjesec i pol dana. Najgori scenarij je izostanak od tri do četiri mjeseca ako postoji potreba za kirurškom intervencijom”, izvještava portal al-Ain.

Inače, Al Hilal je slavio u gostima kod Al Shababa 3:4. Mitrović je fantastično započeo utakmicu s obzirom da je postigao dva pogotka u ranoj fazi susreta, ali je onda napustio teren u 34. minuti.

Komentari

komentara

« Povratak