KATASTROFALNE VIJESTI: Dinamo zbog očajnog stadiona u velikim problemima!?

FOTO:

Po svemu sudeći Dinamo će imati licencu za nastupe u HNL-u, pa i u Europi, kad to dođe na red.

Naravno, za Modre je uvijek najproblematičniji onaj infrastrukturni segment, a premda je maksimirski stadion i ranije, a pogotovo nakon potresa, u jako lošem stanju s istočnom tribinom koja je privremeno neupotrebljiva, moguće je da će Dinamo i iduće sezone biti domaćin na tom stadionu.

Naime, idućeg bi tjedna, saznajemo, trebao stadion pohoditi ekspertni tim koji će obaviti detaljan pregled Maksimira, potom dati i konačan ‘obračun’ stanja.

Tada, recimo, ako se pokaže da je istočna tribina definitivno neupotrebljiva, Dinamo može dobiti licencu za sve ostale tribine osim Istoka pa tu tribinu i ne otvarati dok se ona, ili čitav stadion, konačno ne sanira.

Kako će na sve gledati UEFA ako Dinamo ostvari na jesen plasman u neku od skupina, Lige prvaka ili Europske lige, tek ćemo vidjeti, no niti UEFA možda neće imati ništa protiv da se igra na tri umjesto četiri tribine, ako su ove tri u redu.

No, konačne odluke HNS-a, Grada, stručnjaka vidjet ćemo kad saznamo konkretne i definitivne razmjere derutnosti Maksimira.

ŽRTVA HAKERSKOG NAPADA: INTERNETOM KRUŽE 18+ FOTOGRAFIJE DILETTE LEOTTE!

KORONAVIRUS PRESUDILA: Ugasio se još jedan poznati klub!

PALA JE ODLUKA: POČINJE NOGOMETNA REGIONALNA LIGA!

Uefa priznala da je suđenje u najvećem preokretu u povijesti LP-a bilo katastrofalno

Sportske novosti

Komentari

komentara

« Povratak