KATASTROFALNE VIJESTI: Ozlijedio se Luka Modrić!

FOTO:

Iz Španjolske dolazi informacija koju će svi navijači Reala, ali i hrvatske nogometne reprezentacije htjeti zaobići. Među prvima, vijest da se ozlijedio najbolji nogometaš svijeta, Luka Modrić, neće se svidjeti izborniku Zlatku Daliću uoči ključnih utakmica Vatrenih na putu prema EURU 2020, prenose vijest Sportske novosti.

Radi se o ozlijedi aduktora na desnoj nozi, a predviđeno vrijeme mirovanja je 10 do 15 dana, kako se neslužbeno saznaje. U prijevodu, to znači da bi Modrić trebao biti spreman za Mađarsku (10. listopada) i Wales, ali… Dok nije sigurno tako, ne možemo biti mirni.

S druge strane, to je samo još jedan u nizu problema za kadar Zinedinea Zidanea koji velike brige mori oko sastavljanja rostera za utakmice svoga kluba. Modrić će sasvim sigurno propustiti prvi ogled Lige prvaka protiv PSG-a, a to će za najtrofejniji europski klub biti vrlo velik hendikep.

Inače, Luka je protiv Azerbajdžana odigrao 124. utakmicu za nacionalnu reprezentaciju. Ispred njega nalazi se samo legendarni kapetan Darijo Srna koji ima čak 134 nastupa za Hrvatsku seniorsku reprezentaciju.

DOGODIO SE VELIKI PEH: OTKRIVEN RAZLOG ZAŠTO JE HRVATSKA BILA SLABA PROTIV AZERBAJDŽANA! NA DAN UTAKMICE ODVIJALA SE PRAVA DRAMA…

Komentari

komentara

« Povratak