KATASTROFALNI OLIVER: Engleskih sudaca nema na velikim natjecanjima, nakon utakmice Hrvatske je jasno i zašto!

FOTO:

Hrvatska je zbilja nesretno i nezasluženo izgubila od Portugala 2:3 na Poljudu. Vatreni su vodili pogotkom Kovačića ali su se gosti vratili preko Diasa te Joao Felixa nakon katastrofalne pogreške glavnog suca Michaela Olivera. Kovačić je kasnije ponovno zabio za 2:2 lijepim golom ali je Livaković poklonio pobjedu europskim prvacima.

Svakom navijaču je bilo sasvim jasno da je Diogo Jota igrao rukom pa uputio dodavanje za napadača Atletica. Hrvatski suigrači su naravno protestirali kod Olivera ali se ovaj „pravio Englez“ te naravno nije promijenio svoju odluku.

Još jedna situaciju posebno bode u oči, Cristiano Ronaldo je u jednom napadu ispred Olivera primirio loptu rukom jer mu je bježala, čak je i sam Portugalac očekivao da će sudac svirati igranje rukom te loptu za Hrvatsku….Međutim, nije se dogodilo baš ništa, igra je nastavljena a naši su mogli primiti još jedan pogodak da je akcija bila uspješna! Snimka je pokazaoa reakciju izbornika Dalića koji nije mogao vjerovati.

Društvene mreže su prepune negativnih komentara na račun vrlo lošeg Olivera, engleskih sudaca nema na Europskim i Svjetskim prvenstvima, potpuno je jasno nakon ovog debakla i zašto…

Komentari

komentara

« Povratak