KAŽU DA JE ČUDO OD IGRAČA: Dinamo kupuje jednog od najvećih talenata u regiji!

FOTO:

Zagrebački Dinamo je na pragu dovođenja jednog od najvećih nogometnih talenata na ovim prostorima, javljaju makedonski i turski mediji. Dinamo je ozbiljno zainteresiran za 16-godišnjeg Besara Gudjufija iz Belasice.

Ovaj mladi Makedonac će uskoro napuniti 17 godina, igra na poziciji lijevog krila, a u njegovoj domovini ga već smatraju jednim od najvećih talenata koji su se pojavili posljednjih godina. ako ima samo 16 godina, već je u seniorskoj konkurenciji upisao 12 utakmica u prvenstvu i postigao dva gola uz nekoliko asistencija.

Sezonu je počeo u juniorima Vardara i bio najbolji strijelac, a onda je zaigrao i za prvu momčad. U siječnju je na iznenađenje mnogih prešao u Belasicu gdje je bio standardan u prvoj postavi, prenosi portal Germanijak. Legendarni Goran Pandev je karijeru započeo upravo u spomenutoj Belasici.

Prema Transfermarktu vrijedi oko 500 tisuća eura, već su se navodno javili turski velikani Bešiktaš i Trabzonspor. Klub Domagoja Vide je ponudio 400 tisuća eura jer u njemu vide nasljednika Elifa Elmasa koji nastupa za Napoli.

Komentari

komentara

« Povratak