Kći slavnog holivudskog glumca igra za Hrvatsku!

FOTO: Emily Paymer/Instagram

Iza hrvatske ženske nogometne reprezentacije su dvije prijateljske utakmice sa Slovačkom. Gosti su u subotu 26. studenoga u Lučkom bili bolji s 5:3, a u ponedjeljak 28. studenoga u Sigetu s 2:0. Medijski najzanimljivija vijest nakon tih susreta je informacija da je u hrvatskom dresu debitirala Emily Paymer, kći poznatog američkog glumca i holivudske zvijezde – Davida Paymera.

Paymer je glumio u brojnim filmovima i serijama u Americi, a 1993. godine je bio nominiran i za Oscara. Najpoznatiji je po ulogama u ‘Oceanovih 13’ i ‘Odvuci me u pakao’, a zbog kćerke je u ponedjeljak bio u posjeti i Zagrebu. Emily je pravo nastupa za hrvatsku stekla zbog majke kojoj su preci iz Hrvatske.

“David Paymer, otac hrvatske reprezentativke Emily Paymer i poznati američki glumac (Oceanovih 13, Amistad, Get Shorty…) ponosno je slušao Lijepu našu i pratio utakmicu Hrvatske i Slovačke u Zagrebu”, stoji na službenom Facebook profilu HNS-a.

“Prvi put u ovom dresu. Tako sam uzbuđena zbog svoje prve internacionalne utakmice i ponosna što nosim ovaj dres,” napisala je Emily na Instagramu i dodala:

“Dugo sam trenirala za ovakve trenutke. Probajte sad sumnjati u mene. Ovdje sam imala takvo nezaboravno iskustvo i jako sam uzbuđena zbog budućnosti. Hvala svima koji me podržavate, sve vas volim.”

Izvor: goal.hr

Komentari

komentara

« Povratak