KICKER TVRDI: Odlučeno je kada kreće njemačka Bundesliga!

FOTO:

Prema pisanju njemačkih medija, došlo je do odluke kada se nastavlja Bundesliga. Elitni razred njemačkog nogometa bi s utakmicama trebao započeti 1. i 2. svibnja, odlučilo je vodstvo njemačke lige.

Bundesliga je već ranije pauzirala utakmice sve do 30. lipnja, ali poznati Kicker javlja da će se prvenstvo odigrati bez prisustva publike. U njemačkom nogometu je zaposleno oko 50 tisuća ljudi, nastavkom lige je plan da se spase radna mjesta. Nijemci se nadaju da će se Bundesliga privesti kraju do 30. srpnja.

U posljednje vrijeme se nagađalo da će prvenstvo biti prekinuto i poredak biti određen trenutnim stanjem na ljestvici. Odmah nakon toga su se javili iz minhenskog Bayerna te poručili da neće prihvatiti titulu koja im je poklonjena.

Postojala je opcija da se liga odigra po principu turnira na Euru ili Mundijalu, ostaje za vidjeti za koji su se model odlučili čelnici Bundeslige. Zasada je potpuno sigurno da se dvoboji neće igrati svakoga dana jer bi to značilo potpuni kaos, potvrdio je to šef lige, Christian Seifert.

Komentari

komentara

« Povratak