KINA JE OPET IDEALNA DESTINACIJA: Još jedan legendarni HNL igrač odlazi u Super ligu!?

FOTO:

Legendarni kapetan Dinama, Arijan Ademi, prema svemu sudeći će protiv Rijeke odigrati svoju posljednju utakmicu za Modre, a onda će krenuti na daleki put u Kinu. No, neće biti jedini iz HNL-a koji će otići na istok.

Naime, Germanijak.hr ekskluzivno doznaje kako bi karijeru u Kini trebao nastaviti i legendarni kapetan Osijeka, Mile Škorić. Za kapetana Osijeka zanimanje je pokazao Changzhou Mighty Lions, stanovnik kineske Super lige iz grada Changzhoua.

Isti izvor tvrdi kako su otvoreni pregovori te kako je Osijek spreman saslušati svaku ponudu. Izgradnja stadiona je prioritet i financijska injekcija iz Azije bila bi itekako dobrodošla u klupskoj blagajni. Činjenica je da igrači nisu dobili plaće za siječanj i veljaču sugerira da “cash flow” u Gradskom vrtu i nije baš u optimalnom stanju.

Isto tako, svjesni su u Osijeku da je red da se izađe Škoriću u susret i omogući mu da u smiraj karijere okuša u inozemstvu te riješi osobnu egzistenciju. Ako zbog ničeg drugog, onda zbog tih 14 sezona (od kojih deset u nizu) koje je dao Osijeku u kojem je postao apsolutni klupski rekorder, nakon što je lani na vječnoj listi prestigao Bakira Beširevića.

Na koncu, niti sam Škorić nije imun na zov Kine. Ušao je u 32. godinu i svjestan je da se ovakve prilike ne propuštaju…

Komentari

komentara

« Povratak