KLADIONICE SU REKLE: Ova reprezentacija je favorit za osvajanje Svjetskog prvenstva!

FOTO:

Doha je danas imala čast odraditi ždrijeb skupina Svjetskog prvenstva koje će se igrati krajem godine. SP u Kataru će biti posljednji turnir na kojem ćemo vidjeti 32 reprezentacije, pa će nam se tako za četiri godine predstaviti turnir na kojem ćemo vidjeti čak 48 reprezentacija.

Hrvatska nogometna reprezentacija svakako može biti sretna plesom kuglica. Naime, izabranici Zlatka Dalića smješteni su u skupinu F gdje se još nalaze Belgija, Maroko i Kanada. Hrvatska prvu utakmicu igra protiv Maroka, a nakon toga slijedi prvi okršaj u povijesti protiv Kanade. Za kraj nas čeka moćna Belgija.

Domaćin Katar dobio je izuzetno zanimljivu skupinu (Senegal, Nizozemska i Ekvador, dok je prema mnogima skupina E nekako najblića ‘skupini smrti’. Tamo su Španjolska, Njemačka i Japan, dok će im se pridružiti Kostarika ili Novi Zeland.

A kladionice su odmah nakon završetka proglasile glavnog favorita za osvajanje naslova prvaka svijeta. Na prvom mjestu nalazi se Brazil koji je i najuspješnija nacija kada je u pitanju Svjetsko prvenstvo. Naime, Brazilci su čak pet puta bili na krovu svijeta.

Na drugom mjestu s isto šanse daje se Francuskoj i Engleskoj. Potom slijede Španjolska, Argentina, Njemačka, Belgija, Nizozemska i Portugal. Danci zaokružuju top 10, a zanimljivo, Hrvatska se nalazi na 12. mjestu.

Komentari

komentara

« Povratak