KLASIČNI MOURINHO: ‘Posebni’ prokomentirao zašto je večeras izgubio 1-6…

FOTO:

Jose Mourinho i njegova Roma večeras su doživjeli neugodni poraz na gostovanju kod norveškog Bodo/Glimta. Bilo je čak 6:1 za Norvežane!

Ovo je bio prvi put da neka Mourinhova momčad primi šest ili više golova, a Portugalcu je ovo bila čak 1008. utakmica u trenerskoj karijeri. Portugalskom stručnjaku nisu pomogli ni standardni igrači koje je uveo u drugom poluvremenu. Bodo/Glimt je sada prvi u skupini sa sedam bodova, dok je Roma druga s bodom manje.

“Ja sam odabrao ovaj sastav i moja je odgovornost. To sam uradio s dobrim namjerama, da pružim šansu onima koji rade naporno i da rotiram momčad na umjetnoj travi i u hladnim uvjetima. Odlučio sam odmoriti mnogo igrača. Izgubili smo od momčadi koja je večeras pokazala veću kvalitetu. To je jednostavno. Da uvijek mogu igrati s istom postavom, ja bih igrao. To je rizično jer imamo veliku razliku u kvaliteti između dvije skupine igrača. Znam limite ove momčadi, to nije nešto novo za mene, ali i dalje očekujem bolji odgovor. Kao što sam rekao, ja biram tko će igrati, tako da je odgovornost na meni”, rekao je Mourinho.

Portugalac smatra da na raspolaganju ima samo 13 igrača koji mogu igrati za Romu te da ostali nisu na zadovoljavajućoj razini.

“Svaki poraz radi štetu. Pričao sam s igračima i bio iskren. S njima sam bio iskren, ali ne mogu i s vama. Nikada nisam bježao od činjenice da smo momčad s limitima. Imamo 13 igrača koji predstavljaju jedan klub, a ostali su na drugoj razini. Ako ništa, pozitivno je što me više nitko neće pitati zašto stalno koristim iste igrače. Ovaj rezultat nas neće natjerati da iznosimo unutarnje probleme”, rekao je Mourinho.

Komentari

komentara

« Povratak