KLASNIĆ DEMANTIRAO BILD: „Ovo je teška neistina…“

FOTO:

Njemački Bild je lansirao informaciju da je Ivan Klasnić dobio sudsku tužbu protiv liječničke službe Werdera. Prema njihovim tvrdnjama bivši Vatreni bi trebao dobiti odštetu od četiri milijuna eura, međutim čini se da to nije točno.

Ivan se javio za portal 24 sata te potvrdio kako slučaj još nije gotov, možda bude za nekoliko mjeseci: “Ne znam otkud to njima, kako da komentiram nešto sto nije gotovo. Taj Bild uvijek svašta piše. Valjda su zvali na sud i ovi su im rekli da nema više termina da se sretnemo na sudu. To nije riješeno i ne znam kako su došli do svote, možda bude riješeno kroz par mjeseci, ali ovo je teška neistina.” – dao je izjavu Klasnić, prenosi 24 sata.

Podsjetimo, nekadašnji napadač bremenskog kluba je još 2012. godine podnio tužbu protiv Götza Dimanskog, Manje Guhe te Hermanna Holzhütera koji je sada pokojni. Sudski vještak je 2018. godine potvrdio da je došlo do niza propusta medicinskog osoblja.

Klasnića se svi sjećamo kao strijelca gola protiv Turske na Euru 2008., morao se umiroviti zbog zdravstvenih problema s bubrezima koje osjeća i danas.

Komentari

komentara

« Povratak