KLASNIĆ IZGLEDA GOTOVO NEPREPOZNATLJIVO: “Zarazio sam se s nekim virusom pa mi je otpala…”

FOTO:

Bivši hrvatski reprezentativac Ivan Klasnić pojavio se na jednom eventu u Poreču gdje je progovorio o svojoj bobi sa zdravstvenim problemima. Prisutne je iznenadio čim se pojavio. Izgledao je neprepoznatljivo.

“Zarazio sam se s nekim virusom pa mi je otpala kosa. Liječnici su mi rekli da će mi se možda i vratiti, no to se ne zna”, ispričao je. Progovorio je potom i o probleme s bubrezima i tri transplantacije koje je imao.

“Da imam problema saznao sam 2005. godine, nakon jedne operacije, a da moram na transplantaciju saznao sam krajem 2006. Kada sam to saznao prvo sam razmišljao što to znači za moju obitelj, a na kraju sam htio pokazati da je moguće igrati i s takvim problemom”, kazao je, prenosi Večernji list.

“Taj bubreg je proradio, ali je odjednom prestao funkcionirati pa sam nakon osam tjedana dobio bubreg od oca. Taj je funkcionirao devet i pol godina, a posljednje četiri godine imam bubreg od jedne meni nepoznate žene koja je bila dvije godine starija od mene, ali je preminula. Nedjelja 17. listopada moj je novi rođendan ”, dodao je.

Komentari

komentara

« Povratak