KLJUČNI IGRAČ HRVATSKE PROPUSTIO TRENING DVA DANA PRIJE ŠPANJOLSKE!

FOTO:

Hrvatska će u subotu u 18 sati na Olimpijskom stadionu u Berlinu protiv Španjolske odigrati prvu utakmicu na Europskom prvenstvu.

Momčad izbornika Zlatka Dalića smještena je u gradiću Neuruppinu, a svakodnevno trenira na Volksparkstadionu. No na današnjem treningu nije bilo samo Joška Gvardiola (22).

Iako je na konferenciji za medije uz Bornu Sosu odgovarao na pitanja novinara, Gvardiol nije trenirao zbog problema sa žuljem. Srećom po Dalića i hrvatsku reprezentaciju, s njim bi sve trebalo biti u redu i trebao bi za dva dana biti spreman za susret sa Španjolcima. Podsjetimo, uz Hrvatsku i Španjolsku, u skupini B Europskog prvenstva nalaze se branitelj naslova Italija te Albanija.

Očekuje se da će Dalić koristiti Gvardiola na lijevom boku, što je pozicija koju igra i pod trenerom Pepom Guardiolom u Manchester Cityju, iako je inače centralni branič.

“Pozicija kao pozicija… U Cityju igramo ofenzivnije, Guardiola uvijek traži od krila da ulaze u ‘pocket’, međuprostor, i mi bekovi smo onda kao krila. Izbornik od nas traži da ulazimo u sredinu, a krila ostaju široko”, rekao je Gvardiol na današnjoj konferenciji za medije.

RAKITIĆ PROGOVORIO O MODRIĆU PA OTVORIO DUŠU: “EVO ZAŠTO SAM OTIŠAO IZ REPREZENTACIJE…”

Index.hr

Komentari

komentara

« Povratak