KLOPP ŠOKIRAO NAVIJAČE LIVERPOOLA: “Ako se to dogodi, ja napuštam nogomet!”

FOTO:

Njemački trener, Jurgen Klopp, napokon je ove sezone skinuo famoznu barijeru i nadimak ‘luzer’. Naime, osvajanjem Lige prvaka s Liverpooom mnoge kritičare bacilo je na pod. Da, mnogi su redovito kritizirali Kloppa kako to da još uvijek nije uzeo trofej s Liverpoolom. I eto ga, uspio je…

KLOPP ŠOKIRAO!

Ipak, njemački trener uspio je nasmijati nogometni svijet u razgovoru za sofot.com. Naime, Jurgen je pričao o značaju novca u današnjem nogometu pa je tako uspio praktički šokirati navijače Liverpoola zbog  izjave kako će napustiti nogomet:

“Kada sam bio u Njemačkoj, Bayern je imao 100 milijuna funti za dovođenje igrača. Danas za te novce možete dovesti samo jednog nogometaša. S tim da za taj novac ne osigurate plaću… Ako novac postane ono najvažnije u nogometu, napustit ću ga. Stojim iza toga”, poručio je njemački trener pa dodao:

“Liverpool je ambiciozan klub i da nismo potrošili koliko i ostali, ne bismo se mogli natjecati. Sve se vrti oko novca već sada”, zaključio je.

Ono što je mnoge začudilo je činjenica da je Liverpool pod Kloppom itekako trošio novac. Štoviše, upravo je Klopp oborio rekord u visini transfera za stopera i vratara! Eto, i onda se on našao nešto pametovati o novcima… Jurgen, jesi dobro?

AGENT DANIJA OLMA OTKRIO: EVO ZA KOLIKI IZNOS ĆE OLMO OTIĆI IZ DINAMA!

KAKAV PREOKRET: Evo tko će dobiti domaćinstvo SP-a 2022. godine!

Komentari

komentara

« Povratak