KLUB IZ SUSJEDSTVA: U ponedjeljak Gattuso prvi put vodi Hajduk protiv ovog kluba!

FOTO:

Legendarni Gennaro Gattuso poveo je igrače Hajduka na pripreme za novu sezonu. Očekivanja su zaista ogromna, a vrijeme će pokazati hoće li to biti idealan spoj.

Kako Germanijak.hr doznaje, dogovorena je i prva utakmica pod palicom Gattusa. Naime, Hajduk Split će u ponedjeljak igrati prijateljsku utakmicu protiv Veleža iz Mostara. Bit će to prilika treneru Bijelih da se uvjeri u mogućnosti kadra s kojim trenutno raspolaže, da izbliza vidi kakvi su mu igrači prije puta u Sloveniju koji je zakazan za 1. srpnja. Tamo će odigrati još četiri utakmice s Kalcer Radomljem, Šahtarom, Ruh Lavovom i za kraj s Fenerbahçeom prije povratka u Split 11. srpnja.

Kako će do prve utakmice drugog pretkola Konferencijske lige s Tørshavnom (25. srpnja) na Poljudu, ostati još dva tjedna, postoji mogućnost odigravanja još pokojeg susreta, ali nema službene potvrde, no doznaje se da se razmišljalo o ‘oproštajci’ za Nikolu Kalinića koji je završio karijeru i postao sportski direktor. Međutim, o tom, potom.

Protiv Veleža koji se sprema za prvo pretkolo Konferencijske lige, Gattuso je dogovorio ‘partitella a porte chiuse’ kako se u Italiji veli za zatvorenu trening utakmicu koja ćemu pokazati na koga može ozbiljno računati i otvoriti oči na kojim mjestima treba tražiti pojačanja.

Za analizu utakmice Gruzija – Češka kliknite OVDJE.

Komentari

komentara

« Povratak