KLUB POTVRDIO: Hajduk Split kaznio svog igrača!

FOTO:

Hajduk Split u 34. kolu gostuje kod Istre. Bez obzira na ishod, već se zna kako će Splićani okončati prvenstvo na trećem mjestu.

Splićani su uoči utakmice održali konferenciju za medije na kojoj je glasnogovornik splitskog kluba Božo Pavković govorio o bočnom braniču Hajduka Dini Mikanoviću (30).

“Mikanović je nakon utakmice neprimjereno reagirao nakon neistinite informacije koja je izašla na jednom portalu. Sankcioniran je novčano prema našem internom pravilniku. Iznos će biti doniran za ‘Bilo srce’. Preko naše službe je izrazio žaljenje i ispričao se zbog svog postupka, a to isto činimo i mi kao klub”, izjavio je Pavković.

Podsjetimo, Hajduk je protekli vikend na Poljudu izgubio od Varaždina (0:1) u 33. kolu SHNL-a. Nakon utakmice došlo je do incidenta u kojem je ljutiti Mikanović ušao u novinarski salon i počeo bjesniti i prijetiti zbog nekih napisa prema kojima nije igrao zbog nezalaganja, zbog čega je dobio prijetnje nekih navijača.

Prava je istina, rekao je tako Hajdukov trener Jure Ivanković, da Mikanović nije konkurirao za utakmicu zbog ozljede mišića.

Komentari

komentara

« Povratak