KLUPSKI NOGOMET JE OPET S NAMA: Evo tko danas igra spektakl u Slavonskom Brodu!

FOTO:

Rujanski reprezentativni ciklus jučer je i službeno završio, a već danas na meniju imamo jednu poslasticu u 1. kolu Hrvatskog nogometnog kupa za sezonu 2023/24.

U 1. kolu Hrvatskog nogometnog kupa u sezoni 2023./2024. Hajduk gostuje kod Omladinca iz Gornje Vrbe, piše 24sata. Naravno, ne treba posebno naglašavati koliki je favorit branitelj naslova u utakmici protiv amaterske momčadi za koju, između ostalih, igraju i vatrogasci, policajci… Bit će to ujedno i posljednja utakmica suspenzije za trener ‘bilih’ Ivana Leku.

“Polako nas puca adrenalin, igrače i nas članove Uprave NK Omladinaca Gornja Vrba. Vidim i po svome sinu koji igra u prvom timu. Rekao mi je da mu je srce poraslo za duplo i da jedva čeka da zaigra protiv Hajduka iz Splita, prvoligaša. I ne samo za njega za sve nas je to veliki događaj, još da smo imali sreće da se utakmica igra na našem terenu ovdje u Gornjoj Vrbi, bez obzira na rezultat godinama bi se o tome pričalo”, rekao je Anto Opačak, član uprave Omladinca.

Hajduk se u ponedjeljak okupio nakon reprezentativne stanke, Adnan Čustović ne zna koga će poslati na teren, ali kako kaže, Hajduk mora obraniti naslov: “Već dvije godine zaredom osvajamo Hrvatski kup, i ovu sezonu moramo ući s ciljem da ga osvojimo. Moguće je, to smo pokazali zadnje dvije godine, zašto ne i treći put”, rekao je Lekin pomoćnik.

Utakmica se igra na Stadionu Stanka Vlainića Dide u Slavonskom Brodu, lopta s centra kreće u 16 sati, a utakmicu možete gledati na TV kanalu MaxSport1.

Komentari

komentara

« Povratak