KOBNO NOGOMETNO PITANJE: Natjecatelj zbog Hrvatske reprezentacije odustao na jako teškom pitanju…

FOTO:

Večeras je u poznatom kvizu ‘Tko želi biti milijunaš?’ nastupio Marko Magaš iz Zadra.

On je na devetom pitanju u kojem je trebao znati što se jede nakon glavnog jela, tj. što je desert, anelli, cannoli, rigatoni ili tortiglioni, iskoristio je džoker publiku koja je sa 21% glasovala za anelle, 68% za cannole, 3% za rigatone i 8% za tortiglione. Poslušao ih je i osvojio 2500 eura.

A onda je stiglo jako teško pitanje iz sporta, točnije nogometa. Za prelazak drugog praga trebao je reći koji je Vatreni na prošlom SP-u, uz Livakovića, proveo najviše vremena na terenu. Brozović, Perišić, Gvardiol ili Modrić? “Mislim da Modrić nije, ali od ove trojice ne znam, imam trojbu”, rekao je Marko.

Pozvao je džokera koji je rekao da nije siguran, ali da misli da je Modrić igrao najviše. Marko je zatim iskoristio i preostali džoker pola-pola. Ostali su odgovori C – Gvardiol i D – Modrić. Biste li vi znali?

Marko je odlučio odustati i uzeti osvojeni iznos od 2500 eura. “Računa se i sudačka nadoknada, dakle sve ono što je provedeno na terenu. 754 minute je u igri bio Livaković, Perišić 722 minute, Modrić 704, Brozović 601 minutu. Nije igrao utakmicu za treće mjesto, a Gvardiol kao i Livaković 754 minute”, pojasnio je Tarik.

Za najbolje analize kliknite OVDJE.

Komentari

komentara

« Povratak