KOEFICIJENT JE BIO ČAK 25: Velika senzacija na rukometnom Europskom prvenstvu!

FOTO:

Iza nas je već četvrti dan Europskog prvenstva u rukometu koje se ove godine igra u Njemačkoj. Sa sigurnošću se može reći kako smo upravo danas vidjeli najveće iznenađenje.

Naime, debitanti na Euru, reprezentacija Farskih Otoka, senzacionalno je remizirala protiv favorizirane Norveške. Bilo je 26:26. Pred sam kraj utakmice Norvežani su vodili tri razlike, ali debitanti su se hrabro vratili.

Time su Farojci ostali u igri za drugi krug, dok je Norveška ugrožena. Farski otoci moraju pobijediti slabu Poljsku, dok Norvežani igraju protiv Slovenije, koja je već osigurala prolazak.

Inače, rukometna reprezentacija Farskih otoka prvi put u povijesti igra na Europskom prvenstvu. Nije to službeno čak ni država, već autonomna pokrajina na području Danske. Ima samo 50 tisuća stanovnika, a navodno je desetina stanovništva stigla u Njemačku pogledati rukometno prvenstvo.

Inače, ovo je već drugi remi na ovogodišnjem Europskom prvenstvu. Jučer su 27:27 odigrali Island i Srbija, a koeficijent na taj ishod bio je 10. Dok na današnji remi koeficijent je bio ogromnih 25.

Za analizu utakmice Real Madrid – Barcelona kliknite OVDJE.

Komentari

komentara

« Povratak