KOLAŠINAC UNIŠTIO PROTIVNIKA: Pogledajte što je napravio, a nije dobio ni žuti!

FOTO:

Odmah po dolasku u Arsenal, Sead Kolašinac dobio je nadimak “Bosanski tenk”. Taj nadimak opravdao je danas u još jednom porazu Arsenala…

Čisti crveni?

Rezultat je već bio poznat u prvom poluvremenu kad je Brighton vodio 2:1, jer u drugom dijelu mreže su ostale netaknute. Luda situacija dogodila se u 66. minuti.

Ezequiel Schelotto, desni bočni suparničke momčadi, u 66. minuti dobio je loptu u for i krenuo po krilu prema golu Arsenala.  Ali, tada se u vitkog Argentinca s talijanskim državljanstvom, koji je upravo primirio loptu glavom, zalijeće tenk.

Nabijeni i mišićavi Kolašinac u punoj brzini zabija se ramenom u lice Schelotta, koji je također bio u trku. Brightonov igrač teško je nastradao u ovom sudaru. Ostao je ležati polusvijestan, potpuno ošamućen. Pomoć mu se ukazivala čak sedam minuta, nakon čega je zamijenjen.

Zanimljivo, sudac Attwell, za ovaj možda nenamjeran, ali definitivno brutalan i nepažljiv start, koji je mogao završiti teškim posljedicama po Schelotta, Kolašincu nije pokazao niti žuti karton. Neki mediji prenijeli su kako je nesretni Schelotto izgubio dva zuba.

Komentari

komentara

« Povratak