KOLIKO ĆE GA JOŠ TRPITI? Mourinho opet divljao! Uplašio dječaka pa mu se ispričao…

FOTO:

Manchester United i Arsenal remizirali (2:2) su u vrlo napetoj i uzbuđenjima bogatoj utakmici na Old Traffordu. Derbi 15. kola Premier lige ponudio je sjajnu utakmicu u kojoj su Crveni vragovi dvaput stizali rezultatski zaostatak i na kraju uzeli samo bod protiv Topnika, koji su svoju seriju neporaženosti razvukli na strašnih 20 utakmica.

Kao i svi navijači, bilo domaći ili gosti, napetost derbija osjetio je i Jose Mourinho. Trener Manchester Uniteda nije bio zadovoljan nakon što je njegova momčad još jednom ostala bez punog plijena, a u jednom trenutku potpuno je poludio.

Portugalac se iznervirao do te mjere da je mahnito ustao sa svoje stolice i udario nogom u zid. Povod za takvo ponašanje bila je sudačka odluka u korist Arsenala, za koju je Mourinho smatrao da je nepravedna.

I čini se da je nekoga i prestrašio svojom ludom reakcijom. Nekoliko trenutaka nakon incidenta kamere BT Sporta snimile su trenera Uniteda kako se rukuje s dječakom i ispričava mu se na svojoj pretjeranoj reakciji. Publika je to nagradila aplauzom.

index.hr

Komentari

komentara

« Povratak