KOLIKO JE OVO REALNO? Europa u panici! Beckham u Miami dovodi samo najbolje!

FOTO:

David Beckham i njegova golema želja da kreira MLS klub napokon je dočekala svjetlo dana. Legendarni engleski veznjak prije dva dana objavio je nogometnom svijetu kako će se klub zvati Internacional Club de Futbol Miami, odnosno skraćeno – Inter Miami. Otkriven je i grb kluba. Grbom dominira crna boja, a iscrtan je rozom. Na njemu se nalaze i dvije roze čaplje prekriženih nogu, te rimski broj MMXX ili 2020. kada će Miami započeti s natjecanjem.

BECKHAM IMA STRAŠNE PLANOVE!

Kako to biva, novi MLS klubovi uvijek će pokušati u startu nabaviti veliku zvijezdu iz Europe koja je na zalasku karijere. Tako je recimo Orlando City imao brazilskog asa Kaku, a New York City je u jednom trenutku imao Villu, Lamparda i Pirla! Impresivno, zar ne?

Identično razmišlja i David Beckham. Njegov prvi pick pada na Cristiana Ronalda. Svi dobro znamo kako je portugalski maestro stigao u Juventus kako bi se klub napokon dočepao famozne Lige prvaka. CR je potpisao na četiri godine, a ukoliko u Torino zaista doleti ‘klempavi trofej’, onda postoji golema šansa da ga klub pusti u MLS avanturu. Upravo to očekuje David.

Razlog je jednostavan jer Inter Miami će u MLS ući tek 2020. godine, tako da vlasnik ima mnogo vremena da složi strašnu ekipu koja bi čak u prvoj sezoni mogla otići do kraja! A osim Ronalda, poznati Englez ima još nekoliko zanimljivih imena na vidiku.

Drugi superstar na radaru je veliki Wayne Rooney, koji je ove godine i zakoračio u MLS svijet, i to u DC Unitedu. Tako bi se mogao opet sresti legendarni duo Manchester Uniteda koji je godinama harao Premiershipom. Osim njega, za napad se spominje još jedno strašno ime!

To je strašni Radamel Falcao, on je također polako pri kraju svoje velike karijere pa bi zabava na MLS igralištima bila jako dobra za njega. Tu se još spominje i sjajni James Milner. A što je zajedničko Rooneyu, Falcau i Milneru? Trojac će imati 34 godine 2020. i vjerojatno ne bi imali ništa protiv da uhvate pokoji milijunčić igrajući se s Amerikancima.

Navodno se još spominje James Rodriguez, ali to je vjerojatno preambiciozno i više služi kao golemi trač. No, Beckham prema tamošnjim medijima želi imati čak 70% momčadi iz Srednje i Južne Amerike. Tako da David zaista igra na demografsku kartu…

BRUTALNA KAZNA: FRANCUSKI SAVEZ BRUTALNO KAZNIO MLADOG MBAPPEA!

NESLAVNA LISTA: Ovo su nogometaši koji su odbili igrati za Hrvatsku!

Komentari

komentara

« Povratak