KOLIKO JE OVO REALNO? Evo koliko Dinamo traži za Josipa Šutala!

FOTO:

Mladi hrvatski nogometaš te član Dinama, Josip Šutalo, dodatno je privukao pozornost na sebe sjajnim partijama u Ligi nacija gdje je odlično odradio posao protiv Danske i Francuske.

Kako pišu Sportske novosti, gdje se god okreneš – Šutalo. Ili Josip ili Boško. Hoće li zaigrati zajedno u Maksimiru, ili bi Boškovim dolaskom, Josip mogao ‘odlepršati’? U mnogim se razgovorima oko Dinama upravo Josip Šutalo spominje kao igrač koji bi sljedeći mogao napraviti veliki transfer. Uz Luku Ivanušeca.

Kad se kaže ‘veliki’, misli se na transfere od 12, 13, 15 milijuna eura, iako, naravno, niti oni nešto manji iznosi ne moraju značiti loš posao. Mnogi se klubovi i menadžeri raspituju baš za Josipa Šutala. Još i prošlog ljeta, dok je malotko mogao predvidjeti njegov uzlet, postojala je iskra interesa za njega, sjajna sezona u kojoj je postao standardan u Dinamu donijela je ‘požar’, a onda su odlični nastupi u reprezentaciji izazvali ‘eksploziju’.

Prema informacijama koje ovih dana kolaju u nogometnim krugovima, Dinamo je, navodno, već negativno odgovarao na nekoliko vrlo primamljivih upita. Recimo, priča se da je jedan talijanski prvoligaš ponudio 10 milijuna eura, u Maksimiru su odmahnuli rukom. Je li se radilo o službenoj, papirnatoj ponudi ili je sve bilo usmeno, preko posrednika, nismo upoznati, ali drugi izvor kaže da ni to nije najveća svota koja je stigla na Dinamovu adresu, da se već barata s 11, 12 milijuna eura, ali Modri to zasad sve odbijaju. Dokle će moći, vidjet ćemo!

U ovom trenutku, SN doznaju iz menadžerskih krugova, u Maksimiru ne razmišljaju Josipa Šutala prodati ispod 15 milijuna eura. To je neka donja granica koja je istaknuta u razgovorima s ponuđačima, menadžerima i klubovima. Ali, jasno je da cijenu diktira samo tržište, kao što je diktiraju i Dinamove potrebe i planovi.

BOMBA EKSPLODIRALA U SPLITU: HAJDUK DOVEO BIVŠEG IGRAČA DINAMA!

Komentari

komentara

« Povratak