KOLIKO JE OVO REALNO? Nadzorni odbor Hajduka otkrio koji je cilj u novoj sezoni!

FOTO:

Danas je uistinu vatreno u Splitu s obzirom da su iz Hajduka otišli predsjednik Lukša Jakobušić i glavni trener Mislav Karoglan.

Hajdukov Nadzorni odbor odradio je presicu pred okupljenim novinarima koja je trajala točno 30 minuta. Odmah na početku otkriven je glavni razlog odlaska predsjednika Jakobušića:

“Nadzorni odbor je sinoć nakon utakmice u Rijeci održao izvanrednu sjednicu. Donijeli smo jednoglasnu odluku o opozivu Lukše Jakobušića s pozicije predsjednika Hajduka. Razlozi odluke nisu ni pritisak javnosti ni medija nego evolucijski korak naprijed temeljen na činjenicama. Procijenili smo da je porazom u Rijeci prvenstvo odlučeno. Nismo vidjeli više nikakvog smisla da se čeka kraj sezone i gubi vrijeme. Idemo u novi četverogodišnji ciklus.”

Zatim je otkriveno kako je potpisan sporazumni raskid ugovora s glavnim trenerom Mislavom Karoglanom te kako će do kraja sezone prvu ekipu voditi pomoćni trener Jure Ivanković.

Predsjednik NO-a, Aljoša Pavelin, potom je otkrio novinarima kako će Hajduk sljedeće godine opet loviti titulu na koju čeka nestvarnih 20 godina:

“Strategija je zastarjela. Pet godina je predug period. Nakon godinu dana se Strategija mora pogledati i ažurirati. Mi smo pokrenuli da se Strategija pregleda, ažurira i krene dalje. Cilj je naslov prvaka sljedeće sezone. Samo moramo vidjeti način na koji ćemo se boriti za naslov. Ovaj način se nije pokazao uspješnim. Sport je nepredvidiv, to smo vidjeli ove godine.”

Komentari

komentara

« Povratak