KOLIKO JE OVO REALNO? Nećete vjerovati tko bi mogao postati filijala Rijeke!

FOTO:

Posljednjih nekoliko dana vidjeli smo famoznu priču kako je zagrebački Dinamo bio u potrazi za filijalom. Spominjao se Inter iz Zaprešića, ali to je propalo. Potom je postala aktualna priča o klubu iz Slovenije, ali i to je propalo. Na kraju je odlučeno kako Dinamo neće imati filijalu. No, sada je Rijeka u glavnoj ulozi što se tiče potrage za filijalom.

Naime, HNK Rijeka je potencijalnog partnera u novom sazivu druge lige pronašao u Dugopolju, saznaje Sportcom. “Pričao sam s predsjednikom Damirom Miškovićem o suradnji! Ideja je zanimljiva, vidjet ćemo što će se dogoditi”, kaže predsjednik Dugopolja Mario Smodlaka.

Mišković i Smodlaka dopredsjednici su HNS-a, najbliži suradnici predsjednika Marija Kustića imaju mnogo zajedničkih tema kada je u pitanju budućnost hrvatskog nogometa, jedna je očito vezana za budućnost njihovih klubova!

Rijeka je prošle sezone prvi put u povijesti počela surađivati s jednim zagrebačkim klubom (Hrvatski dragovoljac), a sada svog novog partnera traži u neposrednom zaleđu Hajduka, koji ne gaji pretjerano dobre odnose s klubom koji ima dopredsjednika HNS-a.

Naravno, mnogima je ovo zanimljivo jer bi tako Riječani došli praktički u dvorište Hajduka…

BOMBA U MAKSIMIRU: DINAMO ZAGREB DOGOVORIO TREĆE POJAČANJE!

Komentari

komentara

« Povratak