KOLIKO JE OVO REALNO? Ovo je pet velikih želja splitskog Hajduka!

FOTO:

Valdas Dambrauskas poveo je igrače Hajduka na pripreme za novu sezonu, a navijači s nestrpljenjem čekaju prve dolazne transfere.

Neke promjene već su se dogodile, a tu se misli na odlaske. Naime, u Hajduku sljedeće sezone neće biti vratara Josipa Posavca te braniče Ferra i Katića. Danas je stigla vijest kako su na izlaznim vratima Kačaniklić i Edouok. U tu kategoriju možda spadaju Diamantakos i Dimitrov, dvojac koji se baš nije naigrao ni na posudbama.

A što se tiče dolazaka, navijači se nadaju kako će Hajduk samo rasti po tom pitanju. Sve je nekako krenulo dolaskom Lovrom Kalinićem i Livajom u zimskom mercatu ’21, zatim je u ljeto prošle godine angažirao Filipa Krovinovića, da bi se ove godine u veljači vratio Nikola Kalinić. Tko je sljedeći na redu, pitaju se pristalice Bijelih, tko bi ovog ljeta mogao nastaviti niz?

Spominjao se Perišić, ali nije bilo realno za očekivati da takva igračina propusti još koju godinu igranja na visokom nivou u eliti. Jučer se proširila vijest o interesu za Nikolu Vlašića koji bi tako oživio svoju karijeru na Poljud.

No, ako pitate Sportske novosti, ovo je pet igrača koje bi Hajduk mogao dovesti tijekom prijelaznog roka: Domagoj Bradarić, Filip Bradarić, Ante Palaversa, Josip Radošević i na kraju Marko Rog koji je rodbinski povezan s Melnjakom.

U svakom slučaju, i ovog prijelaznog roka traži se kapitalac za pojačanje Hajduka, a nije isključeno da se to dogodi upravo na poziciji stopera, gdje Bijelima i treba “svježa krv”.

BOMBA NA POLJUDU: HAJDUK DOVODI SENZACIONALNO POJAČANJE!?

Komentari

komentara

« Povratak