KOLIKO JE TO REALNO? Predsjednik Osijeka bacio senzaciju: “Želimo tog igrača Dinama!”

FOTO: Marko Mrkonjic/Pixsell

Nogometni klub Osijek napravio je velike korake prema tome da postanu ozbiljan hrvatski klub koji će se svake godine boriti za naslov. Predsjednik kluba, Ivan Meštrović, zadovljan je s onim što se radi u Osijeku, a redovito zna otkriti koliko su zaista ambiciozni planovi.

Osijek je pao na ispitu što se tiče Europe, ali treba istaknuti kako su nesretno ispali nakon izvođenja jedanaesteraca od strane CSKA Sofije. No, navijače veseli kako ide gradnja novog stadiona koji će zadiviti cijelu Lijepu našu. Ali, predsjdnik Meštrović radi na jačanju svoje ekipe.

U intervjuu za poznati sportski tjednik Max našla se izjava predsjednika Ivana Meštovića koji je po pitanju dolaska Majera rekao sljedeće: “Želio bih Lovru Majera! Već dugo maštam da ga vidim u Osijeku…”

Lovro Majer, iako je bio predodređen za novog nositelja Modrih, nikako ne uspijeva u kontinuitetu prikazati igre radi kojih je Dinamo prošlog ljeta Lokomotivi odlučio uplatiti 2,5 milijuna eura na ime odštete kako bi ga učinili svojim igračem.

Majer je dobivao priliku, ali nije ju koristio kako se to od njega očekivalo, a sada je pao na tek treći izbor Nenada Bjelice na mjestu ofenzivnog veznjaka nakon što se Luka Ivanušec promaknuo u prvu zamjenu za Danija Olma.

Inače, u Dinamu se očekuje čistka što se tiče nekih igrača, a ostaje za vidjeti je li se aktualni hrvatski prvak spreman odreći Lovre Majera…

KAKAV GAF: ZVIJEZDA CITYA SE SLUČAJNO IZLANULA KOJA DVA IGRAČA NAPUŠTAJU CITY NA LJETO!

TOLIKO GA CIJENE: Real Madrid će Modriću nakon karijere ponuditi ovaj posao!

Komentari

komentara

« Povratak