KOMBINACIJA IZ SNOVA: Evo koliko možete zaraditi ako stavite 10 kuna da će Hrvatska osvojiti Svjetsko prvenstvo te da će Livaja ili Petković biti najbolji strijelci

FOTO: HINA

Danas napokon počinje Svjetsko prvenstvo u Kataru, a radi se o 22. izdanju. To će biti drugo svjetsko prvenstvo na azijskom kontinentu nakon Svjetskog prvenstva u Južnoj Koreji i Japanu 2002., prvo u arapskom svijetu.

Zbog iznimno visokih temperatura u Kataru tijekom ljetnih mjeseci, ovo svjetsko prvenstvo održat će se od sredine studenog do sredine prosinca, što ga time čini prvim Svjetskim prvenstvom u povijesti koje se neće održati u svibnju, lipnju ili srpnju. Francuska je branitelj naslova dok Hrvatska brani srebro.

I kako to obično biva, kladionice redovito bacaju razne ponude uoči početka Svjetskog prvenstva. Tako primjerice može pogađati pobjednika Svjetskog prvenstva, najboljeg strijelca te najboljeg igrača. No, postoji još jedna zanimljivost.

Naime, u ponudama nekih naših kladionica nalazi se opcija da možete predvidjeti pobjednika Mundijala + najboljeg strijelca. Koeficijenti za tako nešto su iznimno visoki. Najmanji koeficijent imamo u kombinaciji da će Njemačka otići do kraja dok će Kylian Mbappe biti najbolji strijelac.

A što se tiče Hrvatske, ovdje možete zaraditi pravo bogatstvo. Naime, ako stavite samo 10 kuna da će Hrvatska osvojiti zlato + da će Bruno Petković ili Marko Livaja postati Zlatna kopačka onda ćete dobiti čak 5500 kuna s obzirom da je koeficijent na takvu kombinaciju 650. Osim ovog dvojca, isti koeficijent vrijedi za Oršića i Pašalića dok su nešto manje kvote za Modrića i Perišića.

Komentari

komentara

« Povratak