KONAČNA ODLUKA: Evo što je Milan odlučio u vezi Marija Mandžukića!

FOTO:

Bivši hrvatski reprezentativac Mario Mandžukić stigao je na San Siro kao velika zvijezda i pojačanje u lovu na titulu prvaka. Međutim, Super Mario na kraju nije uspio opravdati ukazano povjerenje u čemu su ga uvelike spriječile ozljede.

Talijani javljaju da zbog toga neće produljiti ugovor s milanskim velikanom na kraju sezone iako su postojale šanse da se do kraja prvenstva izbori za novi jednogodišnji ugovor vrijedan 1,8 milijuna eura. Corrierre della Sera javlja da hrvatski napadač zbog učestalih ozljeda nije imao kontinuitet nastupa pa zbog toga odlazi iz Milana.

U trenutku Mandžinog dolaska klub je bio u puno boljoj situaciji nego danas, držali su prvo mjesto na tablici i bili u igri za Europsku ligu. No, drugi dio polusezone nije bio najsretniji za Rossonere pa su ispali od Uniteda u EL, gradski rival Inter ih je prestigao i osvojio Scudetto.

“Žao mu je jer je i on sam mislio da je u boljem stanju. Ali znali smo vrlo dobro da je njegovo dovođenje rizičan potez. Osjeća se bolje, ali ozljeda je više stvar psihologije.” – rekao je Milanov direktor, legendarni Paolo Maldini.

Komentari

komentara

« Povratak